Μεταπτυχιακά στη Βρετανία

Μεταπτυχιακά στην Μεγάλη Βρετανία

Το Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Master, MBA) σε ολόκληρο το φάσμα των ακαδημαϊκών κλάδων. Όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα στη Μεγάλη Βρετανία υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο από κυβερνητικούς και μη οργανισμούς διασφάλισης ποιότητας και αναγνωρίζονται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα διαρκεί ένα έτος (full time) ενώ μπορεί να ολοκληρωθεί έως και σε τέσσερα έτη (part-time). Mπορείτε να επιλέξετε από δεκάδες προγράμματα πάνω στις τέχνες, τις θετικές επιστήμες, τις οικονομικές επιστήμες, τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες. Το ευρύ φάσμα και η ευέλικτη προσέγγιση του εκπαιδευτικού συστήματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Μεγάλης Βρετανίας σημαίνει ότι είστε ελεύθεροι να επιλέξετε ακριβώς αυτό που θέλετε να σπουδάσετε.

Στα SPEAK προετοιμάζουμε σπουδαστές για την εξασφάλιση θέσης και την  ένταξη τους σε μεταπτυχιακά προγράμματα όλων των κατευθύνσεων στα καλύτερα πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας. Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία του κάθε σπουδαστή ξεκινώντας πρώτα από την επιλογή του κατάλληλου μεταπτυχιακού προγράμματος. Στη συνέχεια αναλαμβάνουμε την συμπλήρωση όλων των αιτήσεων και επίσημων εγγράφων καθώς και την απαραίτητη αλληλογραφία μεταξύ σπουδαστή και πανεπιστημίου έως και την εγγραφή.